BLOGG

blog image

FORDELER MED PILATES

Utviklet av Joseph H. Pilates for å styrke og tone muskler, og for å justere kroppen riktig.  Det er en forfriskende tanke-kropp trening understreker riktig pust, riktig spinal og bekken justering og konsentrasjon på glatt flytende bevegelse.  I Pilates er bevegelseskvaliteten verdsatt over mengden repetisjoner.

STYRKER KJERNEN DIN. 
Kjernen er mer enn bare buken, med fokus på skulder- og bekkenstabilitet også.  Du lærer hvordan du aktiverer de dypere musklene som støtter bagasjerommet.


ELIMINERER RYGGSMERTER. 
Pilates fokuserer på å stabilisere og styrke ryggen.  En sterk rygg og kjerne bidrar til å lindre og forhindre ryggsmerter.ØKER FLEKSIBILITETEN. 
Pilatesapparatet bidrar til å kontrollere strekninger mens du arbeider med motstand.  Du lærer å holde kontakten mens du strekker deg, og vil utvikle større fleksibilitet over tid.


BIDRAR TIL Å HOLDE BEIN STERKE. 
Vektbærende og motstandsøvelser bidrar til å bygge beinmasse, noe som er spesielt viktig for kvinner.  Over tid mister bein mineraler og blir mindre tette og mer sprø, derfor utsatt for osteoporose.


FORBEDRER KROPPSBEVISSTHET OG JUSTERING. 
Pilates hjelper deg med å engasjere de riktige musklene for å forbedre kontrollen.  Det bidrar til å lære riktig kroppsjustering som bidrar til å forhindre skade.  Leksjoner lært i studioet utføres i dagliglivet.


REDUSERER STRESS. 
En fin måte for kroppen å frigjøre spenning, da sinnet er dypt fokusert på nåtiden og puster riktig i harmoni med bevegelse som bidrar til å roe seg.


BIDRAR TIL Å MISTE VEKT. 
Pilates definitivt mål ofte forsømt og vanskelig å finne muskler, og mest sannsynliG vil lit tvekt gå tapt!


ENDELIG. 
Pilates kan i et øyeblikk se villedende "enkelt" ut, men det er de små kontrollerte bevegelsene som virkelig gjør arbeidet utfordrende.  Det ville være "enkelt" å gjøre Pilates feil , så for å få full nytte av Pilates god undervisning er viktig.