PILATES FOR MOR OG BABY

blog image

Etter at du har født er du kanskje ivrig etter å komme igang med Pilatespraksisen din, og/eller komme i form igjen. Da er Pilates for Mom og Baby noe for deg!

Pilates og Baby er en time der både barn og mor står i fokus.​Kom i gang med en mild treningsform rett etter fødsel. Basic matte pilates øvelser vil bli introdusert og etterhvert som du blir sterkere vil du få mer utfordrende øvelser for mage og rygg. Målet er å gjenoppbygge styrke, fylle på energi og pleie trette muskler. Spesielle, lekne aktiviteter som inkluderer babyen inngår I klassene.

Vi avslutter eller starter timen med stretching og avspenning.


Du trenger ikke å ha praktisert pilates tidligere! Det er helt sikkert andre mødre som også prøver dette for første gang. Her er det lov til å skifte bleier og gi mat under timen, eller avslutte timen tidligere. Om barnet sover har du selvfølgelig mulighet til å delta alene.

Ta med håndduk/teppe som babyen kan ligge på. Pilates hjelper oss å gjenopprette hormonbalansen I kroppen og finne tilbake til en god fysisk, følelsesmessig og mental helse, og forbereder mammaen til de store endringene I livet som det å få barn medfører / innebærer.

Susana Lopes gir også Pilates eller Yoga for Mor og Baby - Privattimmer.


CONNECT WITH YOUR BABY

blog image

Kurset bruker Pilates-teknikker som pusteøvelser, Pilates-posisjoner for nybakte mødre og avspennings- teknikker. Målet er å gjenoppbygge styrke, fylle på energi og pleie trette muskler.

blog image

Klassene på dette kurset handler om å gi tid til deg selv og fordype kontakten med babyen din gjennom en blanding av lek, styrkende og avspennende øvelser.

 

blog image

Pilates og Baby hjelper oss å gjenopprette hormonbalansen I kroppen og finne tilbake til en god fysisk, følelsesmessig og mental helse etter graviditeten.

 

Uttalelser fra studenter

Stories from our community

Veldig lærerikt yoga kurs med dyktige Susana Lopes! En får utvikle seg og hun hjelper hver enkelt elev på vei.

''blog image

Yoga for Mor og Baby Kurs: We love baby yoga! It is by far the best activity we have done during the maternity leave. So calm and easy. Everything is done on Nikolai's premises, leaving both mother and son happy and calm. Everything comes together when we are here.

''blog image

Tradisjonell Yoga Kurs: Takk for en nydelig dag med yoga. Kjenner det er godt for kroppen a komme i gang igjen med yoga. Jeg liker godt solhilsen og kjenner at for min kropp hjelper det a komme i gang med pust og bevegelse for asana.