EVENTS & WORKSHOPS

blog image

SEPTEMBER HELGE WORKSHOP – INTENSIVT YOGAKURS FOR NYBEGYNNERE
11 OG 12 SEPTEMBER - 09.30 - 11.00h

Alle er velkomne på grunnkurset som ikke krever noen forkunnskaper.
Grunnkurset inneholder:
. Begynn med klassisk yoga posisjoner:
Vi går fram trinnvis. Ved å bruke kroppen i de forskjellige yogaøvelsene og stillingene oppdager du den igjen. Du utvikler en større følsomhet overfor kroppen, fjerner spenninger, får mer velvære og overskudd.

. Begynn med pusteteknikker:
Åndedrettet avspeiler din tilstand – om du er lykkelig, rolig, utolmodig, nervøs, rastløs, etc. Nettopp derfor kan du bruke pusten til å transformere tilstanden. Med pusteteknikker kommer du i kontakt med ditt indre overskudd, den psykiske energien.

. Begynn med dybdeavspenning:
Yoga lærer deg å finne balansen mellom å være aktiv og være i ro. På kurset lærer du enkle avspenningsteknikker til bruk i dagligdagen. Du finner roen i det du gjør og oppmerksomhet i roen.

. Begynn med meditasjon:
Indre stillhet meditasjon begynner med en helt grunnleggende trening av stabiliserer din oppmerksomheten. Du lærer å akseptere forstyrrelser og tanker slik at sinnet stilner og kan brukes mer kreativt. Kjernen i Indre stillhet er en transformerende opplevelse av stillheten, hvorfra vi opplever alt annet – det å være ett med seg selv.

LØRDAG og SØNDAG - 11.09.2021 og 12.09.2021
Tider:
Lørdag 09.30 - 11.00 - Puste, Yogaposisjoner, Dybdeavspenning og Meditation
Søndag 09.30 - 11.00 - Puste, Yogaposisjoner, Dybdeavspenning og Meditation

Priser for kurset:
Pris: 1200,-Kr – 2 klasser | 800,-kr – 1 klasse

Tradisjonell Yoga undervises av Susana Lopes, hun tar deg steg for steg gjennom pust, meditasjon og dyp avslapning. I yogastillingene vil hun veilede deg i hver posisjon slik at de tilpasses din kropp og gir kroppen din fornyet energi og en positiv mental og emosjonell tilstand.

Påmelding: susanalopesyoga@gmail.com

blog image

WORKSHOP YOGA FOR GRAVIDE
11 OG 12 SEPTEMBER - 11.00 - 12.30h

På yoga for gravide workshop blir du kjent med pusten din og dens dyptgående virkning på kropp og sinn, for å hjelpe deg som vordende mor å finne balanse, glede og ro under denne vakre og naturlige prosessen. Teknikkene kan hindre/kontrollere mye av det typiske ubehaget som kan følge med en graviditet, og stimulerer den indre dialogen mellom mor og barn før fødselen. Du vil lære å kjenne igjen hvordan en avspent pust føles i kroppen, og arbeide med den dype pusten som et effektivt verktøy for å løse opp i stress og forberede deg på arbeidskraft.

Yoga for gravide workshop er myke, skånsomme og trygge. Det handler om å lytte til kroppen, og ikke presse deg selv for hardt. Klassene er utviklet for friske, gravide kvinner- uansett om du aldri har gjort yoga eller har mange års praksis.

Hver klasse avsluttes med dyp hvile. En gave til deg selv!
Meld deg på ved å sende mail til susanalopesyoga@gmail.com

Lærer Susana Lopes
Inspirere folk til å forynge sin kropp og sinn.
Enten du er profesjonell eller bare en entusiast, Susana Lopes økter er utformet for å hjelpe deg til å være på ditt beste nivå. Som en mor til tre barn, en klassisk sanger og yogalærer Susana Lopes vet alt om viktigheten av riktig pust, som hun fører deg gjennom klassen.
"Som lærer vil forsøker jeg å inspirere elevene mine gjennom bevegelse, pust og stillhet, for å utvikle en følelse av visdom og bevissthet om kropp og sinn, og akseptere hvem de er med klarhet, ro og glede" - Susana Lopes

LØRDAG og SØNDAG - 11.09.2021 og 12.09.2021
Timer: 11.00h -12.30h
Pris: 1200,-Kr – 2 klasser | 800,-kr – 1 klasse
Påmelding: susanalopesyoga@gmail.com


blog image

INTERNATIONAL WOMEN'S DAY - 8 MARS - 17.45h

CELEBRATING INTERNATIONAL WOMEN'S DAY with YOGA

Each day of the year is women's day. One day a year, at International Women's Day
we get to celebrate it a little bit extra.
How? We turn it into a great yoga tribute to all of the amazing women out there, with a special free yoga and meditation class to all women.

Sted: Tradisjonell Yoga Studio. Ålesund
Påmelding: susanalopesyoga@gmail.com
www.YogaAlesund.no


blog image

 

In 2018 Tradisjonell Yoga Studio and Delta Aktivt are Happy to join the Earth Hour initiative around the country with a FREE YOGA CLASS at CANDLE LIGHTS open to everyone that would like to unite people to protect our Planet!

Alle er velkommen!

blog image

 

 

 

 

 

 

 

 

INTERNASJONALL YOGA DAG i Ålesund - gratis yoga klasse - 18.00h til 19.30h

Come and join to welcome the Summer Solstice in a free yoga class of stillness, sharing, practice and celebration. As we attune to Earth rhythms, we too are being called to turn from the old and bring ourselves forward to receive the new. Summer Solstice is the time to celebrate our planet, sharing love, tolerance and peace, for planetary consciousness.

Join us and millions of people all over world for a welcoming solstice on Thursday - June 21th at 18h. An intimate yoga class with ancient instruments and vocal live music, as we celebrate the return of the light and welcome the International Day of Yoga. It is an opportunity to create a wave of transformational energy that can transform ourselves and our world.

Meet others that will gather in Ålesund, to re-energize and welcome the summer.

Our welcoming will be around 17.45h and we will start at 18h with Susana Lopes. All are welcome!

Remember…We Create Peace by Being Peace

Date: THURSDAY June 21st – 18.00h to 19:30h

Event plan:
17.45h - Welcome gathering
18.00h - Yoga Practice with live music
19.30h - Meditation for World Peace, welcoming the Solstice!

Local: Tradisjonell Yoga Studio  Ålesund
Free class but nice to know that you are coming so please register :)
More information contact Susana Lopes - susanalopesyoga@gmail.com

blog image

WELCOMING WINTER SOLSTICE - DECEMBER 21 - 18.00h

Join us as we celebrate the Winter Solstice and launch of the new season.
This FREE special yoga and meditation class will be performed under sweet live music and candle lights.
This is a time to draw forth what you want, to incubate your best intentions, nurture high hopes and reflect on yourself.
Through the use of love, warmth, and visualisation we will bring our inner wisdom out in our peaceful indoor environment.

Find warming comfort afterwards at our social gathering where we'll serve light, healthy snacks.
Led by Susana Lopes.
Everyone is welcome!

Sted: Tradisjonell Yoga Studio.  Ålesund
Påmelding: susanalopesyoga@gmail.com
Photo by Irina Lorgen

blog image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Workshop pusteteknikk i Ålesund - 10.00h til 11.30h

På workshop blir du kjent med pusten din og dens dyptgående virkning på kropp og sinn. Du vil lære å kjenne igjen hvordan en avspent pust føles i kroppen, og arbeide med den dype pusten som et effektivt verktøy for å løse opp i stress. Opplev hvordan pusten naturlig.
Den pusteteknikk løser opp spenninger i kroppen og hjelper lungene med å utvide og trekke seg sammen slik at pusten helt av seg selv blir stor lang og god. Pusten er et viktig redskap for å lande i egen kropp, og du lærer øvelser som hjelper deg til harmoni og balanse.
I vår moderne verden er det blitt svært vanlig å ha en kort og overfladisk pust. Vi er anspente skuldrene og går og holder magen inne uten at vi vet det. En hel pust gir avspenning, ro i sinnet og vitalitet til kroppen. Vår tilstedeværelse i pusten gjør det lettere for oss å legge merke til hva som bor i oss av følelser og iaktta bevegelsene i sinnet.
Workshop er åpent både for deg som er nybegynner og deg med erfaring. Pusteteknikk kan gjøres sittende på en stol eller ligger du i en bekvem stilling på gulvet.
Hver klasse avsluttes med en dybtgående avspenningsteknikk. En gave til deg selv!
Meld deg på ved å sende mail til susanalopesyoga@gmail.com og www.YogaAlesund.no

Lærer Susana Lopes
Inspirere folk til å forynge sin kropp og sinn.
Enten du er profesjonell eller bare en entusiast, Susana Lopes økter er utformet for å hjelpe deg til å være på ditt beste nivå. Som en klassisk sanger og yogalærer Susana Lopes vet alt om viktigheten av riktig pust, som hun fører deg gjennom klassen.
"Som lærer vil forsøker jeg å inspirere elevene mine gjennom bevegelse, pust og stillhet, for å utvikle en følelse av visdom og bevissthet om kropp og sinn, og akseptere hvem de er med klarhet, ro og glede" - Susana Lopes

LØRDAG og SØNDAG - 18.03.2017 og 19.03.2017
Timer: 10h-11.30h
Pris: 1200,-Kr – 2 klasser | 800,-kr – 1 klasse
Sted: Tradisjonell Yoga Studio.  Ålesund
Påmelding: susanalopesyoga@gmail.com

Susana Lopes gir også pusteteknikk privattimmer etter workshopen for dine spesielle behov. 1 time – 500,-kr

blog image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Workshop pusteteknikk FOR GRAVIDE i Ålesund - 11.30h til 12.30h

På pusteteknikk for gravide blir du kjent med pusten din og dens dyptgående virkning på kropp og sinn, for å hjelpe deg som vordende mor å finne balanse, glede og ro under denne vakre og naturlige prosessen. Teknikkene kan hindre/kontrollere mye av det typiske ubehaget som kan følge med en graviditet, og stimulerer den indre dialogen mellom mor og barn før fødselen. Du vil lære å kjenne igjen hvordan en avspent pust føles i kroppen, og arbeide med den dype pusten som et effektivt verktøy for å løse opp i stress og forberede deg på arbeidskraft.

Pusteteknikk workshop er myke, skånsomme og trygge. Det handler om å lytte til kroppen, og ikke presse deg selv for hardt. Klassene er utviklet for friske, gravide kvinner- uansett om du aldri har gjort yoga eller har mange års praksis.

Pusteteknikk kan gjøres sittende på en stol eller ligger du i en bekvem stilling på gulvet.

Hver klasse avsluttes med dyp hvile. En gave til deg selv!
Meld deg på ved å sende mail til susanalopesyoga@gmail.com og www.YogaAlesund.no

Lærer Susana Lopes
Inspirere folk til å forynge sin kropp og sinn.
Enten du er profesjonell eller bare en entusiast, Susana Lopes økter er utformet for å hjelpe deg til å være på ditt beste nivå. Som en mor til tre barn, en klassisk sanger og yogalærer Susana Lopes vet alt om viktigheten av riktig pust, som hun fører deg gjennom klassen.
"Som lærer vil forsøker jeg å inspirere elevene mine gjennom bevegelse, pust og stillhet, for å utvikle en følelse av visdom og bevissthet om kropp og sinn, og akseptere hvem de er med klarhet, ro og glede" - Susana Lopes

LØRDAG og SØNDAG - 18.03.2017 og 19.03.2017
Timer: 11.30h-12.30h
Pris: 1200,-Kr – 2 klasser | 800,-kr – 1 klasse
Sted: Tradisjonell Yoga Studio.  Ålesund
Påmelding: susanalopesyoga@gmail.com

Susana Lopes gir også pusteteknikk privattimmer etter workshopen for dine spesielle behov. 1 time – 500,-kr

blog image

 

In 2017 Tradisjonell Yoga Studio and Delta Aktivt are Happy to join the Earth Hour initiative around the country with a FREE YOGA CLASS at CANDLE LIGHTS open to everyone that would like to unite people to protect our Planet!

Alle er velkommen!

blog image

 

 

 

 

 

 

 

 

Velkommen Sommersolverv i Ålesund - gratis yoga klasse - 19.00h til 20.30h

Come and join to welcome the Summer Solstice in a free yoga class of stillness, sharing, practice and celebration. As we attune to Earth rhythms, we too are being called to turn from the old and bring ourselves forward to receive the new. Summer Solstice is the time to celebrate our planet, sharing love, tolerance and peace, for planetary consciousness.

Join us and millions of people all over world for a welcoming solstice night on Tuesday - June 20th at 19h. An intimate yoga class with ancient instruments and vocal live music, as we celebrate the return of the light and welcome the International Day of Yoga the next day. It is an opportunity to create a wave of transformational energy that can transform ourselves and our world.

Meet others that will gather in Ålesund, to re-energize and welcome the summer.

Our welcoming will be around 18.45h and we will start at 20h with Susana Lopes. All are welcome!

Remember…We Create Peace by Being Peace

Date: TUESDAY June 20th – 19.00h to 20:30h

Event plan:
18.45h - Welcome gathering
19.00h - Satsanga - We create Peace by Being Peace
19.15h - Yoga Practice with live music
20.30h - Meditation for World Peace, welcoming the Solstice!

Local: Tradisjonell Yoga Studio Ålesund
Free class but nice to know that you are coming so please register :)
More information contact Susana Lopes - susanalopesyoga@gmail.com

blog image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Every year since 2001 worldwide hundreds of participants gather to celebrate the International Day of Yoga - June 21st - Solstice!

An initiative promoted by Portuguese Yoga Confederation since 2001 and approved by United Nations on December 11 of 2014, uniting 177 countries, the largest supporters number ever in all United Nation's Resolutions.

Let create awareness for the benefits of Yoga. Let’s make our Planet a better place for our future generations!

Date: June 21st - 17:30h to 19:00h
Outdoor Local: Første dammen på Aksla
Inside Local (if not possible outdoor): Delta Aktivt - Kråmyrvegen 1 - 6007 Ålesund

Parkering ved Delta Aktivts sine lokaker på Kråmyra ved Aksla Stadion.

Bring mat to sit or a blanket if you prefer. Remember to dress for the weather!

Official event site - www.InternationalYogaDay.no
Free class but nice to know that you are coming so please register :)

More information and organization contact:
Professor Susana Lopes - susanalopesyoga@gmail.com

The International Day of Yoga states the importance of:
. Our Planet in Peace, sharing Love, Tolerance and Freedom
. Human Fraternity and Solidarity through inter-cultural, inter-ethnic and inter-religious dialogue
. Planetary Consciousness and a Fair Global Sustainability
. Ecology and Ecosystems safeguard
. Reducing of social and Intercontinental inequalities